PLATENBEURS AGENDA

"Voor muziekliefhebbers, door muziekliefhebbers"

Spelregels Platenbeurs met Passie door Variaworld

 

Aanmelding

Via email: info@variaworld.nl of via onze website www.platenbeurs.nl.

Je ontvangt na opgave een bevestigingsemail. Elke beurs heeft een vast aantal stands, mocht een beurs volgeboekt zijn dan maken wij een wachtlijst aan.

Wij hoeven niet elke aanmelding te accepteren. Er wordt rekening gehouden met assortiment en voorgaande boeking op dezelfde beurs. Hierdoor kan Variaworld altijd een boeking weigeren of annuleren.

Bij het doorverhuren van stands of boeken onder andere naam, zonder overleg met Variaworld, kan annulering betekenen. 

Wij zullen tot een maximum van vier kramen per deelnemer verhuren. Dit om alle platenbeurzen een divers aanbod aan PlatenBazen te bieden. Uitzonderingen in overleg met de organisatie.

Wij zullen geen verkoop van Counterfeits en Bootlegs toestaan.
Controles worden verricht door Stichting Brein op alle Nederlandse beurzen.

 

Betaling

Voor de grote Platenbeurzen (XXL, XXXL) zullen wij vooraf een factuur sturen.

Overige beurzen worden contant afgerekend op de beursdag. Het kan zijn dat wij in sommige gevallen wel vooruitbetaling verlangen.

 

Afmelding

Kosteloze annulering tot 5 dagen voor de beursdag. Hierna is het volledige standgeld verschuldigd.

 

Indeling Platenbeurs

De indeling op de beurs wordt door Variaworld gemaakt. Wij houden rekening met voorkeuren en bestaande indelingen. Wel willen wij opmerken dat wij hier niet altijd aan kunnen voldoen.

Verdere afspraken

Deelnemers dienen zich altijd aan de regels te houden van de zaalverhuurder, brandweer, gemeente, politie, hulpdiensten en de Variaworld-medewerkers.

Variaworld is niet aansprakelijk voor schade, hoe ook genaamd, direct of indirect geleden door de wederpartij, diens personeel of diens bezoekers - bedrijfsschade en schade door diefstal vernieling of welke andere oorzaak dan ook daaronder begrepen - indien deze is veroorzaakt door derden. De deelnemer dient een WA verzekering te hebben.

Standplaats dient schoon te worden achtergelaten en afval wordt door deelnemer zelf meegenomen. Schoonmaak kosten worden op de veroorzaker verhaald. 

Deelnemers dienen uiterlijk 30 minuten voor aanvangstijd bezoekers de standplaats te hebben ingericht. Afbouw kan direct na eindtijd bezoekers. Eerdere afbouw kan alleen in overleg met medewerker Variaworld

Stands met voornamelijk illegale geluidsdragers worden niet toegelaten of van de beurs verwijderd zonder teruggave standgeld.

Honden zijn op de binnenbeurzen niet toegelaten. Dit omdat dit niet in alle evenementhallen is toegestaan.

Roken is op de binnenbeurzen ten strengste verboden. Wij zullen bij overtreding direct ingrijpen en voor verdere beurzen kan dit annulering of een borgstelling voor de standhouder betekenen.

Variaworld heeft op de binnenbeurzen regelmatig een tafel beschikbaar om flyers van platenwinkels en platenbeurzen te promoten.

Mochten de spelregels niet voorzien in behoefte dan zal er een beslissing worden genomen door Variaworld.

De spelregels zijn vooral opgesteld om duidelijkheid te verschaffen en uiteraard zal ten alle tijden worden gekeken naar een prettige oplossing.